Preskočite na glavni sadržaj

Savjetovanje s javnošću za Prijedlog izmjena i dopuna Pravila o organizaciji tržišta plina

HRVATSKI OPERATOR TRŽIŠTA ENERGIJE d.o.o. sukladno članku 89. Zakona o tržištu plina (Narodne novine, br. 18/19 i 23/2011) i članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, br. 25/13, 85/15 i 69/22) otvara savjetovanje s javnošću za Prijedlog izmjena i dopuna Pravila o organizaciji tržišta plina u trajanju od 15 dana, i to od 26. listopada – 10. studenog 2022.
 
Prijedlog izmjena i dopuna Pravila o organizaciji tržišta plina, Pravila o organizaciji tržišta plina, pročišćeni tekst Pravila s predloženim izmjenama i dopunama, obrazloženje uz izmjene i dopune Pravila o organizaciji tržišta plina, te obrazac za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću možete preuzeti OVDJE.
 
Ispunjeni obrazac za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću potrebno je dostaviti u naznačenom roku putem email adrese hrote@hrote.hr.
 
Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću bit će objavljeno najkasnije do 25. studenog 2022., na internetskoj stranici www.hrote.hr

Izvješće o provedenom savjetovanju i Rezultati provedenog savjetovanja

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh