Preskočite na glavni sadržaj

Uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja internetskih stranica na adresi www.hrote.hr potvrđujete suglasnost s niže navedenim uvjetima, kojih su se dužni pridržavati svi korisnici predmetnih stranica. Ako se na bilo koji način ne slažete s navedenim uvjetima , trebate odmah prekinuti s korištenjem ovih internetskih stranica.

Preuzimanje i ispis obrazaca te pregled drugih materijala i sadržaja na ovim internetskim stranicama (dokumenti, podaci, informacije) moguće je samo u nekomercijalne i osobne svrhe, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja korištenja sadržaja internetskih stranica.
Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja, bez izričitog pisanog dopuštenja HROTE d.o.o. i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.
Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao niti onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane ili koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje su u suprotnosti s gore navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći. Također, pridržavamo pravo (ali ne i obvezu) da korisničke poruke u cijelosti ili djelomično izbrišemo.
Nije dopušteno ove stranice koristiti za trgovinu, prodaju te u ostale trgovačke svrhe, osim uz izričito pisano dopuštenje HROTE-a.
HROTE d.o.o. ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja nastane kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica. HROTE d.o.o. ne jamči da će ove internetske stranice uvijek biti dostupne te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ovih internetskih stranica na vlastitu odgovornost.
HROTE d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na njegovim internetskim stranicama našli točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za njihovu točnost i potpunost.
 
HROTE d.o.o. ne odgovara za sadržaj vanjskih hiperlinkova i bilo koje povezane internetske lokacije koji se mogu pojaviti na ovim internetskim stranicama.
 
HROTE d.o.o. će činiti sve što je u njegovoj moći kako bi osigurao da sva preusmjerenja s ovih internetskih stranica budu upućena na internetske stranice čiji je sadržaj kvalitetan i ne potiče negativnost niti u kom smislu, ali ne može jamčiti za sadržaj svake adrese na koju preusmjerava posjetitelja.
HROTE d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja na svojim internetskim stranicama i prikupljat će samo osobne podatke koje korisnici stranica dobrovoljno dostave kroz objavljene obrasce. Ti će se podaci koristiti za udovoljavanje pojedinačnim zahtjevima za pravovremenim informacijama, a u cilju unapređenja kvalitete komunikacija s posjetiocima internetskih stranica HROTE-a. Osobne podatke posjetitelja internetskih stranica sadržane u elektronskoj pošti, HROTE d.o.o. koristi isključivo u svrhu ispunjenja zahtjeva posjetitelja i odgovara na postavljena pitanja ili komentare.

Sadržaj ovih internetskih stranica zaštićen je autorskim pravom koje pripada HROTE-u d.o.o., koji posjeduje autorsko pravo uređivanja i usklađivanja sadržaja ovih internetskih stranica.

HROTE d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh