Preskočite na glavni sadržaj

HRVATSKI OPERATOR TRŽIŠTA ENERGIJE d.o.o. otvara postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u procesu donošenja Pravila o organizaciji tržišta plina

HROTE obavještava zainteresiranu javnost o početku javne rasprave u postupku donošenja  Pravila o organizaciji tržišta plina.

Pravila o organizaciji tržišta plina donosi operator tržišta plina uz suglasnost Hrvatske energetske regulatorne agencije. Ovim putem pozivamo energetske subjekte te zainteresiranu i stručnu javnost da dostave svoje primjedbe, mišljenja ili očitovanja. Javna rasprava će se održati od 1. do 15. kolovoza 2014.

HROTE donosi Prijedlog Pravila o organizaciji tržištu plina na temelju članka 83. Zakona o tržištu plina (“Narodne novine”, broj 28/13, 14/14). U Popratnom dokumentu uz Prijedlog Pravila o organizaciji tržišta plina opisano je koji članci su predloženi za izmjenu i u kojem obimu.

DokumentPrijedlog Pravila o organizaciji tržišta plina
DokumentPopratni dokument uz Prijedlog Pravila o organizaciji tržišta plina


Postupak savjetovanja
 

Svoje prijedloge, kritike i primjedbe iznesite tako da ispunite  Obrazac za primjedbe.

Ispunjeni obrazac primjedbi pošaljite na e-mail adresu stp@hrote.hr najkasnije do 15. kolovoza 2014.
Pri tome molimo:

  • u naslovu e-mail poruke navedite "POTP_savjetovanje"
  • obrazac imenujte "POTP_savjetovanje_IME.doc" gdje IME predstavlja skraćeno ime predstavnika zainteresirane javnosti
 
12. rujna 2014. - HROTE obavještava energetske subjekte te zainteresiranu i stručnu javnost o rezultatima javne rasprave u postupku donošenja  Pravila o organizaciji tržišta plina. Pravila o organizaciji tržišta plina donosi HROTE uz suglasnost Hrvatske energetske regulatorne agencije.
 
Javna rasprava održala se od 1. do 15. kolovoza 2014. Tijekom javne rasprave prikupljena su mišljenja, primjedbe te prijedlozi svih zainteresiranih strana.
 
U postupku ove javne rasprave sudjelovali su sljedeći energetski subjekti:

 
Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću, kao i rezultate javne rasprave, možete pronaći u nastavku teksta:

DokumentIzvješće o provedenom savjetovanju
DokumentRezultati javne rasprave (objedinjene primjedbe/prijedlozi i obrazloženja o prihvaćanju/neprihvaćanju istih)

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su svojim primjedbama i sugestijama sudjelovali u javnoj raspravi.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh