Preskočite na glavni sadržaj

Ispitivanje interesa za natječaj za dodjelu tržišne premije

U skladu s planovima HROTE-a o raspisivanju natječaja za dodjelu tržišne premije za zainteresirane investitore u projekte proizvodnje električne energije iz OIEiVUK, pripremili smo kratki upitnik za potencijalne prijavitelje na natječaj.

Upitnici po tehnologijama nalaze se na poveznici OVDJE.

Podaci iz upitnika će poslužiti timu HROTE-a koji priprema natječajne uvjete da što je moguće preciznije ispita interes za ulaganja u energetska postrojenja prema vrsti tehnologija, zrelost projekata i ostale bitne sastavnice za kreiranje natječajnih uvjeta koji optimalno odgovaraju trenutnom stanju i interesu investitora.
 
Prikupljeni podaci će HROTE-u, osim pomoći prilikom preciznijeg utvrđivanja kvota instalirane snage za poticanje proizvodnje prema pojednim tehnologijama, ukazati i na  okvire za utvrđivanje cijena za proizvedenu energiju, prema tehnologijama, za planirani natječaj  u listopadu 2023. godine.
 
Za svaki planirani projekt trebalo bi ispuniti zaseban upitnik, odabirući upitnik koji je namijenjen tehnologiji koju se planira utilizirati.
 
Molimo da nam popunjeni upitnik pošaljete na adresu elektroničke pošte laszlo.horvath@hrote.hr ili oieik@hrote.hr, najkasnije do 10. rujna 2023.
 
Unaprijed Vam zahvaljujemo na suradnji.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh