Preskočite na glavni sadržaj

JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU TRŽIŠNE PREMIJE

JAVNI NATJEČAJ - TRŽIŠNA PREMIJA 2024.

HRVATSKI OPERATOR TRŽIŠTA ENERGIJE d.o.o. na temelju odredbi Zakona o obnovljivim izvorima energije i visokoučinkovitoj kogeneraciji („Narodne novine“ broj: 138/21 i 83/23), Uredbe o poticanju proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i visokoučinkovitih kogeneracija („Narodne novine“ broj 70/23), te Uredbe o kvotama za poticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i visokoučinkovite kogeneracije („Narodne novine“, broj: 57/20), kao i sukladno Programu državnih potpora za sustav poticanja proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i visokoučinkovite kogeneracije tržišnom premijom i zajamčenom otkupnom cijenom iz travnja 2024., dana 12. lipnja 2024. objavljuje Javni natječaj za dodjelu tržišne premije radi poticanja proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije br. 1/2024.
 
Javni natječaj otvoren je od 12. lipnja do 27. lipnja 2024.
 
Javni natječaj s pripadajućim prilozima možete pronaći na sljedećoj poveznici:

Javni natječaj

Prilozi

Pitanja i odgovori vezano za Javni poziv za javno prikupljanje ponuda s uvjetima za sudjelovanje na javnom natječaju za dodjelu tržišne premije br. 1/2024. i Javni natječaj za dodjelu tržišne premije

Pitanja i odgovori vezano za Javni poziv za javno prikupljanje ponuda s uvjetima za sudjelovanje na javnom natječaju za dodjelu tržišne premije i Javni natječaj za dodjelu tržišne premije br. 1/2024._21.6.2024.

Pitanja i odgovori vezano za Javni poziv za javno prikupljanje ponuda s uvjetima za sudjelovanje na javnom natječaju za dodjelu tržišne premije i Javni natječaj za dodjelu tržišne premije br. 1/2024._27.6.2024.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh