Preskočite na glavni sadržaj

JAVNI POZIV - TRŽIŠNA PREMIJA 2024.

HRVATSKI OPERATOR TRŽIŠTA ENERGIJE d.o.o. na temelju odredbi Zakona o obnovljivim izvorima energije i visokoučinkovitoj kogeneraciji („Narodne novine“ broj: 138/21 i 83/23), Uredbe o poticanju proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i visokoučinkovitih kogeneracija („Narodne novine“ broj 70/23), te Uredbe o kvotama za poticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i visokoučinkovite kogeneracije („Narodne novine“, broj: 57/20), kao i sukladno Programu državnih potpora za sustav poticanja proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i visokoučinkovite kogeneracije tržišnom premijom i zajamčenom otkupnom cijenom iz travnja 2024., dana 12. travnja objavljuje Javni poziv za javno prikupljanje ponuda s uvjetima za sudjelovanje na javnom natječaju za dodjelu tržišne premije br. 1/2024.
 
Javnim pozivom su propisani uvjeti i način provedbe Javnog natječaja za dodjelu tržišne premije, a isti je otvoren 60 dana od dana njegove objave na mrežnoj stranici HROTE-a.
 
Nakon isteka navedenog roka HROTE će na svojoj mrežnoj stranici objaviti Javni natječaj za dodjelu tržišne premije, na kojem će nositelj projekta moći sudjelovati podnošenjem ponuda u roku od 15 dana od dana objave Javnog natječaja, pod propisanim uvjetima.
 
Javni poziv s pripadajućim prilozima možete pronaći na sljedećoj poveznici:
 
Javni poziv
Prilozi

12.04.2024.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh