Preskočite na glavni sadržaj

Radionica o uvođenju 15-minutnog obračunskog intervala

HROTE i HOPS pozivaju Vas na radionicu o uvođenju 15 minutnog obračunskog intervala, koja će se održati u četvrtak 21. rujna 2023. godine s početkom u 10 sati u prostorima Hrvatskog operatora prijenosnog sustava d.d. (HOPS), Kupska 4, 10000 Zagreb.
 
Zbog ograničenog broja raspoloživih mjesta na radionicu je moguće prijaviti maksimalno dvije osobe po bilančnoj grupi te stoga molimo voditelje bilančnih grupa da do 15. rujna (do kraja radnog dana) dostave ime i prezime sudionika koji bi sudjelovali fizički na adresu schedule-office@hops.hr s napomenom u subjectu: „Prijava za 15 min ISP radionicu“.

Osim fizičke prisutnosti radionicu će biti moguće popratiti i online preko sljedećeg linka. Radionica će biti održana na hrvatskom jeziku.
Sudionici koji će sudjelovati online ne moraju se dodatno prijavljivati.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh