Preskočite na glavni sadržaj

Rezultati postupka savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u procesu donošenja Izmjena i dopuna Pravila o organizaciji tržišta plina

HROTE obavještava energetske subjekte te zainteresiranu i stručnu javnost o rezultatima javne rasprave u postupku donošenja  Izmjena i dopuna Pravila o organizaciji tržišta plina. Izmjene i dopune Pravila o organizaciji tržišta plina donosi HROTE uz suglasnost Hrvatske energetske regulatorne agencije.

Javna rasprava održala se od 16. ožujka do 29. ožujka 2014. Tijekom javne rasprave prikupljena su mišljenja, primjedbe te prijedlozi svih zainteresiranih strana.

U postupku ove javne rasprave sudjelovali su sljedeći energetski subjekti:

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću, kao i rezultate javne rasprave, možete pronaći u nastavku teksta:  

DokumentIzvješće o provedenom savjetovanju
DokumentRezultati javne rasprave (objedinjene primjedbe/prijedlozi i obrazloženja o prihvaćanju/neprihvaćanju istih)

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su svojim primjedbama i sugestijama sudjelovali u javnoj raspravi.  


HROTE obavještava zainteresiranu javnost o početku javne rasprave u postupku donošenja  Izmjena i dopuna Pravila o organizaciji tržišta plina. Izmjene i dopune Pravila o organizaciji tržišta plina donosi operator tržišta plina uz suglasnost Hrvatske energetske regulatorne agencije. Ovim putem pozivamo energetske subjekte te zainteresiranu i stručnu javnost da dostave svoje primjedbe, mišljenja ili očitovanja. Javna rasprava će se održati od 15. ožujka do 29. ožujka 2014.  

DokumentPrijedlog Izmjena i dopuna Pravila o organizaciji tržišta plina*

*Napomena: do dana 18. ožujka u objavljenom tekstu, u članku 4. stavku 2. postojala je greška u pisanju koja je ispravljena na način da je riječ „nenominiranog“ zamijenjena riječju „nominiranog“.

Postupak savjetovanja

Svoje prijedloge, kritike i primjedbe iznesite tako da ispunite Obrazac za primjedbe.

Ispunjeni obrazac primjedbi pošaljite na e-mail adresu stp@hrote.hr najkasnije do 29. ožujka 2014.

Pri tome molimo:

  • u naslovu e-mail poruke navedite "POTP_savjetovanje-2014"
  • obrazac imenujte "POTP_savjetovanje_032014_IME.doc" gdje IME predstavlja skraćeno ime predstavnika zainteresirane javnosti
 

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh