Preskočite na glavni sadržaj

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU O PRIJEDLOGU PRAVILA ORGANIZIRANJA VELEPRODAJNIH TRŽIŠTA ELEKTRIČNE ENERGIJE

HRVATSKI OPERATOR TRŽIŠTA ENERGIJE d.o.o. (HROTE) sukladno članku 52. Zakona o tržištu električne energije (Narodne novine, br. 111/21) i članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, br. 25/13, 85/15 i 69/22) otvara savjetovanje s javnošću za Prijedlog Pravila organiziranja veleprodajnih tržišta električne energije u trajanju od 30 dana, i to od 17. ožujka do 16. travnja 2023.

Prijedlog Pravila organiziranja veleprodajnih tržišta električne energije, popratni dokument uz Prijedlog Pravila kojim se obrazlažu predložena odredbe i svrha donošenja akta te obrazac za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću možete preuzeti OVDJE.

Ispunjeni obrazac za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću potrebno je dostaviti u naznačenom roku putem email adrese hrote@hrote.hr. Pri tome molimo da u naslovu email poruke navedete "POVTEE_savjetovanje-2023-03", a obrazac imenujte: "POVTEE_savjetovanje_IME.doc" gdje IME predstavlja skraćeno ime predstavnika zainteresirane javnosti.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pročitajte ovdje. Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb „Slažem se“ pristajete na naše korištenje kolačića.

Slažem se Ne slažem se
Vrh